Wijn-drankenhandel.nl | Alcoholische dranken zijn onder te verdelen in vele soorten

Wijnpakket Casa Safra Wit-25%

Wijnpakket Casa Safr ...

Van € 43,99 voor € 32,99

Wijnpakket Le Triomphe-17%

Wijnpakket Le Triomp ...

Van € 39,99 voor € 32,99

Casa Charlize Toscana IGT Rosso-7%

Casa Charlize Toscan ...

Van € 7,79 voor € 7,19

Château le Chay 'Cuvée Prestige' Puisseguin Saint-Émilion Kist

Château le Cha ...

€ 84,95

Barón de Lión Reserva

Barón de Li&o ...

€ 8,49

CorteMaggio Collection Kist

CorteMaggio Collecti ...

€ 92,99

Vina Torcida Rioja Gran Reserva Kist

Vina Torcida Rioja G ...

€ 99,99

Domaine de la Jasse 'Vieilles Vignes' Cabernet-Merlot

Domaine de la Jasse ...

€ 9,99

Sorella del Sole Pinot Grigio Delle Venezie DOC-24%

Sorella del Sole Pin ...

Van € 5,29 voor € 3,99

Château Grange Neuve la Fleur des Ormes AOP Pomerol-10%

Château Grange ...

Van € 38,99 voor € 34,99

Cellier des Princes Reserve Châteauneuf-du-Pape AOC-16%

Cellier des Princes ...

Van € 23,99 voor € 19,99

Wijnpakket Meiland (6 flessen)

Wijnpakket Meiland ( ...

€ 49,99

Wijnpakket Meiland (3 flessen)

Wijnpakket Meiland ( ...

€ 26,99

Meiland proefpakket met Meilandglazen

Meiland proefpakket ...

€ 59,99

Kennismakingspakket Rood met Magnum

Kennismakingspakket ...

€ 52,99

Sangrato Barolo

Sangrato Barolo

€ 20,99

Welkom bij Wijn-drankenhandel.nl

Het kopen van alcoholische dranken mag in Nederland pas vanaf 18 jarige leeftijd. Bij twijfel over de leeftijd van een koper moet bij het afrekenen van alcoholische dranken te alle tijden om een legitimatie gevraagd worden.

Deze leeftijd is recentelijk door politiek Den Haag verhoogd van 16 jaar naar 18 jaar. Dit daar er veel overlast was van dronken jongeren en het zogenaamde comazuipen door 16 en 17 jarigen voor steeds meer overlast zorgt in de Nederlandse ziekenhuizen.

 

Welkom op wijn-drankenhandel.nl.

Dit is de website die u moet hebben als u iets over wijn wilt weten en een lekkere wijn wilt bestellen. Het is natuurlijk altijd leuk om wijn cadeau te doen! Daarom kunt u daar nu gebruik van maken, u kunt hier namelijk de heerlijkste wijnen vinden en daar gaat u zeker geen spijt van krijgen.
 
Het is belangrijk dat u eens gaat kijken wat onze mogelijkheden zijn. U ziet aan de linkerzijde veel webwinkels waar we mee samen werken en daar kunt u natuurlijk ook gaan kijken. Heerlijke wijnen zijn het en daar kunt u de vruchten van plukken en van proeven natuurlijk! Heeft u een speciale wijn die u wel eens wilt proberen? Kiest u deze dan vandaag eens uit want des te eerder kunt u lekker gaan genieten van het grote wijnaanbod! De wijnen die hier worden aangeboden zijn van  goede kwaliteit en worden aangeboden tegen een lage prijs en daar heeft u vast en zeker wel zin in! Maak het daarom nu eenvoudig en bestel een heerlijke fles wijn op wijn-drankenhandel.nl . U kunt er anderen ook lekker mee gaan verwennen, een leuk cadeau voor een feestje, of lekker bij het eten, het is allemaal aan u en daar gaat u vast en zeker van genieten! Maak het daarom niet te moeilijk voor uzelf maar bestel meteen een paar leuke flesjes op wijn-drankenhandel.nl . Daar gaat u van genieten maar uw gasten ook. Dat wordt nog eens lekker feesten samen! Het wordt tijd om te gaan proosten, dus doe dat maar eens! Wij doen graag met u mee maar eerst mag u een heerlijke fles uitzoeken bij ons, dan verrichten wij ons werk en sturen we hem naar u op en dan kunnen we samen proosten!
Kijkt u daarom nu op onze website wijn-drankenhandel.nl, kies een lekkere wijn uit en uw weekend kan niet snel genoeg beginnen! U kunt de heerlijke wijn natuurlijk alleen gaan proeven, maar samen met uw partner kan natuurlijk extra gezellig zijn. Maakt u daar daarom nu gebruik van zodat u samen kunt genieten van een fles heerlijke wijn die u gaat bestellen op wijn-drankenhandel.nl.
 
Wij wensen u veel plezier met rond kijken op wijn-drankenhandel.nl, u heeft hier namelijk zoveel keuze, dat het even lastig kan zijn om een lekkere wijn uit te kiezen! Maar u heeft de tijd en wij ook dus wij horen graag van u wanneer u de keuze heeft kunnen maken!
Geniet er van en proost!


Team  wijn-drankenhandel.nl