wijn-drankhandel - Alcoholische dranken in vele soorten.

Casa Bardonecca Collezione di Famiglia Edizione Limitata Puglia IGT Rosso-7%

Casa Bardonecca Coll ...

Van € 7,89 voor € 7,29

Wijnpakket Witte Italiaanse Grootheden

Wijnpakket Witte Ita ...

€ 59,99

J.M Cazes Chateau Cordeillan-Bages AOC Pauillac

J.M Cazes Chateau Co ...

€ 79,95

Don Mendo Gran Reserva-19%

Don Mendo Gran Reser ...

Van € 9,29 voor € 7,49

Viverello Sangiovese del Rubicone, 2020, Italië, Rode wijn

Viverello Sangiovese ...

€ 5,99

Château de Nivelle Bordeaux

Château de Niv ...

€ 11,99

Brut Nature Malbec Rosé Sparkling, Mendoza, Argentinië, Mousserende Wijn

Brut Nature Malbec R ...

€ 20,99

Viverello Sangiovese del Rubicone, 2020, Italië, Rode wijn

Viverello Sangiovese ...

€ 5,99

Brut Nature Malbec Rosé Sparkling, Mendoza, Argentinië, Mousserende Wijn

Brut Nature Malbec R ...

€ 20,99

Brouwerij Stijl Zuiderzee Saison

Brouwerij Stijl Zuid ...

€ 2,50

Brouwerij Stijl Nieuw Land Weizen

Brouwerij Stijl Nieu ...

€ 2,69

Chimay Grande Reserve Armagnac Oak Aged 2020 75CL

Chimay Grande Reserv ...

€ 24,95

Olarra Clasico Rioja Gran Reserva Kist

Olarra Clasico Rioja ...

€ 107,99

Torrelli Sangiovese-14%

Torrelli Sangiovese

Van € 6,99 voor € 5,99

Carpinus Tokaji Furmint-16%

Carpinus Tokaji Furm ...

Van € 11,95 voor € 9,95

Welkom bij Wijn Drankenhandel

Liefhebber van een glaasje wijn of van een glaasje met een ander alcoholische drank? Natuurlijk ben je op zoek naar een wijntje of een ander alcoholisch drankje van goede kwaliteit. Je kunt natuurlijk wijn en andere alcoholische drank kopen bij een slijterij. Of je kunt, samen met je dagelijkse boodschappen, een flesje wijn meenemen uit de supermarkt. Er is nog een andere manier om op zoek te gaan naar je favoriete alcoholische drankje. Je vindt op deze vergelijkingssite, met meer dan 1200 alcoholische dranken, ongetwijfeld je favoriete alcoholische drankje.

Wijn en andere alcoholische drank

In het keuzemenu onder Maak uw keuze worden de alcoholische dranken vermeld die je via deze vergelijkingssite kunt bestellen, van Amerikaanse wijn tot Zuid-Afrikaanse wijn. In de alfabetische lijst onder Maak uw keuze wordt niet alleen wijn vermeld. Je ziet dat er in die lijst ook andere alcoholische dranken worden vermeld, zoals bijvoorbeeld gin en rum. Op zoek naar een bepaald wijn of naar een ander alcoholisch drankje? Waarschijnlijk wordt je favoriete alcoholische drankje vermeld in de alfabetische lijst onder Maak uw keuze. Is dat het geval? Klik dan op je favoriete drankje. Er verschijnt een pagina met afbeeldingen en omschrijvingen van je favoriete drankje in beeld.

Zoeken naar je favoriete alcoholische drankje met het zoekvenster

Wil je snel en eenvoudig zoeken naar het door jou gewenste alcoholische drankje? Maak dan gebruik van het zoekvenster. Op zoek naar een bepaalde Franse wijn, bijvoorbeeld een Bourgogne of een Bordeaux? Met gebruikmaking van het zoekvenster heb je deze Franse wijnen snel gevonden. Tik bijvoorbeeld Bordeaux in het zoekvenster. Klik vervolgens op Zoeken. Er verschijnen uitsluitend pagina’s met afbeeldingen en omschrijvingen van Franse Bordeaux wijnen in beeld.

Zoeken naar een lekker wijntje voor een bepaalde prijs

Heb je naar je favoriete wijn gezocht met gebruikmaking van het keuzemenu onder Maak uw keuze? Dan kun je eenvoudig op zoek naar een fles wijn die past bij het beschikbare budget. Stel je bent op zoek naar een fles rode wijn van maximaal 25 euro. Dan klik je natuurlijk eerst in het keuzemenu op Rode wijn. Vervolgens klik je onder Alle prijzen op van 0 tot 25 euro. Er verschijnen dan alleen maar wijnen in die prijsklasse in beeld. Uiteraard kun je ook op zoek naar duurdere rode wijnen van bijvoorbeeld maximaal € 75 euro per fles. Dat doe je door onder Alle prijzen te klikken op van € 50 tot € 75. Vervolgens verschijnen er alleen  rode wijnen in die prijsklasse in beeld.

Op zoek naar een goed advies

Wijnliefhebbers zijn soms op zoek naar een goed advies. Welke wijn past bijvoorbeeld bij vis? In dit keuzemenu kun je ook op zoek naar een passende wijn. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een wijn die geschikt is als aperitief? Klik dan in het keuzemenu op Welke wijn als aperitief? Vervolgens worden er uitsluitend wijnen getoond die geschikt zijn als aperitief.

Het kopen van een fles wijn

Stel je hebt de door jou gewenste wijn voor het aperitief op deze vergelijkingssite gevonden. Door te klikken op Bezoek webwinkel kom je terecht op de website van de webwinkel. Door kun je de door jou gewenste fles wijn natuurlijk bestellen.

Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel